Am șters un podcast în engleză al cărui link nu mai este disponibil.
Am actualizat unele informații despre mine de pe pagina principală. Sărbători fericite!
Am publicat un nou interviu.
Am publicat un nou podcast în limba română.
Am adăugat o nouă informație despre mine pe pagina principală.
Am adăugat o nouă miniserie de podcast-uri pe site. Se numește „Și nevăzătorii au drepturi” și este realizată de subsemnatul alături de Rareș Munteanu.
Am actualizat pagina de interviuri adăugând unul nou.
Am eliminat niște informații caduce de pe pagina de contact.
Am adăugat o nouă informație despre mine pe pagina principală.
Am adăugat o nouă reclamă pe pagina de anunțuri.
Am adăugat un nou proiect la portofoliu.
Am modificat pagina principală actualizând niște informații.
Mi-am publicat pe pagina principală programul electoral, precum și un podcast la care am participat pe pagina de interviuri.
Am publicat două interviuri noi pe acest site.
Am adăugat două interviuri acordate recent presei clujene pe pagina dedicată.
Am adăugat o nouă informație despre mine pe pagina principală.
Am publicat o nouă reclamă pe pagina web dedicată. Aceasta este la aplicația SpeedTest.
Am actualizat pagina principală adăugând o nouă informație despre mine.
Am actualizat pagina principală adăugând link-ul către o postare importantă de pe Facebook.
Am adus trei modificări importante la site:
Mi-am schimbat furnizorul de găzduire web de la Răzvan Ciule la Vlad Ciotescu (Vlad C Productions), care găzduiește și site-ul Legidiz.
Îți mulțumesc, Răzvan, pentru colaborarea frumoasă pe care am avut-o până acum!
Am eliminat informații de pe acest site care nu mai sunt de actualitate.
Mi-am adăugat lucrarea de licență la portofoliu.
Am publicat raportul pentru cel de-al doilea mandat în Consiliul FPSE.
După un timp îndelungat, vin în sfârșit cu actualizări la site. Mi-am adăugat noul proiect pe pagina Portofoliu.
Am actualizat pagina de contact adăugându-mi profilul de LinkedIn.
Mandatul actual de student reprezentant în Consiliul FPSE a ajuns la final. A fost o experiență frumoasă din care am învățat multe lucruri. Mi-a făcut plăcere să colaborez cu ceilalți studenți reprezentanți pentru a face să fie bine pentru toți.
Pe 26 octombrie, le-am trimis colegilor din filialele Buzău și Focșani raportul meu de activitate, ca să știe ce am făcut pentru ei. Sper doar că nu i-am dezamăgit.
Am publicat două anunțuri pe pagina Ads Maker.
Am rezolvat niște probleme apărute la formularele de contact pentru limbile engleză și italiană.
În plus, am adăugat link-ul către site-ul lui Cornel Ivănescu, i-am dat un aspect mai arătos paginii din care se poate alege limba de afișare a interfeței acestui site și am adăugat descrieri pentru pozele de pe această pagină.
Am adăugat un formular de contact pe acest site, link-ul către un site cu informații din domeniul TIC și mi-am actualizat portofoliul.
Tocmai am adăugat câteva link-uri utile pe pagina care le este dedicată.
Am actualizat pagina de link-uri utile adăugând două site-uri web menite a le oferi informații și sprijin refugiaților din Ucraina. Primul site este Platforma Guvernului României pentru cei ce vin din această țară, iar cel de-al doilea este Dopomoha (Ajutor), un site web disponibil în engleză, română, rusă și ucraineană cu informații utile pentru ei. Sper să le fie de folos.
Tocmai am actualizat pagina de contact adăugându-mi link-ul către profilul de Scribd.
Tocmai am actualizat pagina de contact adăugând noi informații. Îți doresc un Crăciun fericit și un An Nou plin de belșug!
În perioada 29-31 octombrie 2021, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) a organizat Student Dojo 2021, un training destinat studenților reprezentanți în consiliile facultăților și în senatele universităților. În cadrul sesiunilor de formare am acumulat cunoștințe în ceea ce privește cei patru piloni ai mișcării studențești, sistemul de învăţământ superior și procesul Bologna, structurile și funcţiile de conducere ale unei universităţi/facultăţi, alegerea studenţilor reprezentanţi, transparenţa și buna guvernanță, drepturile și obligaţiile studenţilor, finanţarea învăţământului superior de stat, vorbitul în public și modul de a face lobby & advocacy. A fost o experiență frumoasă, fiindcă prin acest proiect am cunoscut studenți din alte universități și am învățat lucruri care mă vor ajuta, cred eu, să-mi duc misiunea de student reprezentant în Consiliul FPSE la bun sfârșit.
Puteți afla mai multe informații despre proiectele ANOSR atât pe site-ul lor, cât și pe pagina de Facebook.
Mai jos puteți vedea diploma mea de participare la acest training în format PDF sau JPG.
Tocmai am actualizat pagina Portofoliu adăugându-mi noul proiect.
Dragă vizitatorule,
Într-o lume plină de informații contradictorii în care necesitatea de a discerne între știință și pseudo-știință sau adevăr și fake news este evidentă, specialiștii Universității din București vin în sprijinul comunității și provoacă societatea la un dialog cu privire la două teme pe cât de actuale, pe atât de sensibile: pandemia și vaccinarea.
Astfel, vineri, 12 noiembrie 2021, începând cu ora 13:30, specialiștii din UB vor răspunde tuturor întrebărilor cu privire la schimbările provocate de pandemia de COVID-19, la procesul de vaccinare împotriva COVID-19 și la măsurile pe care ar trebui să le luăm pentru a fi în siguranță, în cadrul unui eveniment transmis în direct, pe pagina de Facebook a Universității din București.
Până atunci, UB lansează provocarea de a fi parte activă și în organizarea evenimentului, și în stabilirea temelor principale de discuție. Poți pune întrebări atât în secțiunea de comentarii a postărilor publicate în albumul „Informat și vaccinat”, aflat pe pagina de Facebook a UB, cât și la adresa de e-mail vaccinare.anticovid@unibuc.ro.
Poți afla mai multe informații despre acest eveniment dând click aici sau aici.
Închei acest articol cu speranța că în urma acestui eveniment vei înțelege cât de important este să te vaccinezi împotriva acestui virus și că teoriile conspirației nu își vor mai face loc în viața ta.
În zilele de 22 și 25 octombrie 2021 au avut loc alegerile pentru Consiliul Facultății de Psihologie și Științele Educației a Universității din București, precum și pentru Senatul Universitar.
Fiind candidat pe unul dintre cele opt locuri rezervate studenților în Consilul Facultății, am obținut, în primul tur, 25 de voturi de la colegii mei din filialele Buzău și Focșani, căci pe ei îi voi reprezenta în consiliu. Dintre acestea, numai unul singur a fost împotrivă. Cum cvorumul nu a fost atins, am mers mai departe în cel de al doilea tur. Colegii mei s-au mobilizat, făcând astfel ca noi, studenții extensiilor facultății din orașele amintite, să avem un reprezentant în consiliul acesteia. Le mulțumesc colegilor pentru cele 60 de voturi pro și pentru cele două contra, fiindcă aceasta este o dovadă vie a democrației. Le mulțumesc pentru că au votat schimbarea!
În încheiere, doresc să ți-i prezint și pe unii dintre cei care au candidat pe celelalte locuri din consiliu. De asemenea, ai aici link-urile către scrisoarea mea de intenție și către CV.
WE CAN BUILD A BETTER FUTURE!
Astăzi este o zi specială pentru municipiul Buzău, de care mă leagă atâtea și atâtea lucruri, inclusiv faptul că m-am născut în el. Școala în care am învățat, firma la care am lucrat, facultatea al cărei sttudent sunt, toate sunt aici, în Buzău.
Astăzi, orașul acesta în care am venit pe lume își decide viitorul. Prin referendum, locuitorii acestuia și cei ai unei comune limitrofe își vor exprima acordul sau dezacordul cu privire la unirea acestor UAT-uri, așa cum li se spune deseori. Dacă se va întâmpla acest lucru, suprafața Buzăului se va dubla, iar asta înseamnă că orașul ar avea mai multe șanse de dezvoltare. Totuși, nu despre politică și economie vreau să fie acest articol, ci despre cu totul și cu totul altceva.
În această zi specială pentru noi, buzoienii, mi-a venit și mie pofta de a lucra la site, așa că i-am făcut o mică actualizare paginii care oferă informații despre mine. Tu, cel sau cea ce citești acest articol, vei afla în cele ce urmează despre ce este vorba.
Școala pe care am pomenit-o mai sus este, așa cum cred că ți-ai dat deja seama, Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Buzău, în care am învățat doisprezece ani, plus patru ani de grădiniță. Este școala de care mi-a fost dor și în care, după un an de facultate, la care îmi voi continua studiile în paralel, am decis să mă întorc nu ca elev, ci ca student la informatică. Studiez în cadrul postlicealei de analist programator a școlii, iar asta mă face fericit.
După atâția ani petrecuți în acea școală, oamenii, așa cum poate e și firesc, s-au bucurat să afle că m-am întors și m-au primit cu brațele deschise, fapt pentru care le mulțumesc!
În încheiere, pot spune că îmi doresc să termin postliceala și facultatea cu bine, iar pentru Buzău îmi doresc să se înfăptuiască unirea cu Țintești, fiindcă numai așa cred că se va putea dezvolta, astfel încât să fie printre orașele fruntașe ale țării.
Am actualizat pagina care oferă informații despre mine, fiindcă nu mai lucrez ca operator vânzări prin telefon. A fost o colaborare frumoasă între mine și Zedo Vera Cardinal Innovation, distribuitorul local Kirby din Buzău. Am învățat, datorită acestui job, ce înseamnă să lucrezi într-un call center. Acest job mi-a dat ocazia de a interacționa cu marketing-ul.
Mii de mulțumiri merg către colegele mele prietenoase, care mi-au înțeles situația și m-au ajutat de fiecare dată când am avut nevoie, totul pentru a fi din ce în ce mai eficient la locul de muncă. Diana, Letiția, Cătălina, Andreea, Corina, Geanina, Florentina, veți avea mereu un loc în inima mea.
Îi mulțumesc doamnei Camelia Ursu, contabilul firmei, care mă ajuta atunci când aveam nevoie să semnez o hârtie, dar și pentru energia pozitivă pe care mereu o răspândea în jur. Îi mulțumesc și pentru cafeaua minunată pe care mi-o făcea atunci când intram în birou sau atunci când i-o ceream. N-am să uit niciodată gustul acelei cafele, e cea mai bună din lume.
De asemenea, îi mulțumesc domnului Vali Răducan, directorul firmei, și doamnei Mihaela Traiciu din departamentul Resurse Umane, pentru că au avut încredere în mine și m-au încurajat să îmi eficientizez munca.
Acesta este un alt capitol frumos din viața mea. A început pe 25 iunie 2021 și se încheie astăzi, fiindcă orice început are și un sfârșit. Îi încurajez pe toți cei care au dizabilități să nu se împiedice de ele și să muncească, fiindcă fericirea pe care munca o aduce este ceva unic.Am actualizat pagina care îți oferă informații despre mine adăugându-mi noul loc de muncă.
Am adăugat 7 link-uri utile.
Am publicat un scurt podcast în limba română. Audiție plăcută
.După o grămadă de timp, am publicat un nou podcast în limba română. Pentru că sunt un gamer înrăit, în acesta am prezentat, bineînțeles, un joc. Se numește Audio Rally Racing și se află în portofoliul companiei italiene TiconBlu.
Audiție plăcută!
Știu că îți place ceea ce vezi pe acest site, așa că am decis să îți mai ofer o modalitate prin care să mă sprijini. Tocmai am terminat lucrul la implementarea acestei modalități, iar acum totul este gata. Începând de astăzi mă poți sprijini pe PayPal, unde ai posibilitatea de a dona fie o singură dată, fie lunar. Trebuie doar să bifezi căsuța aferentă setării în cauză. De altfel, cineva mi-a cerut să fac ceva în acest sens.
Opțiunea Ko-fi va fi în continuare disponibilă, așa că nu trebuie să îți faci griji în privința asta.
Îți mulțumesc mult de tot pentru sprijin!
Am adăugat prima reclamă pe acest site. Se află pe pagina Ads Maker.
Am adăugat un link pe pagina menționată mai jos.
Am adăugat niște link-uri pe pagina de link-uri utile.
Am adăugat link-ul către blogul Constituții, o bază de date ce conține legile fundamentale ale tuturor statelor lumii, dar și alte tipuri de acte juridice precum convenții ale unor organizații internaționale sau protocoale semnate între diverse instituții ale statului român. Toate aceste acte au una sau mai multe traduceri pe lângă forma originală. Sunt traduse în română, engleză, italiană, spaniolă, franceză, germană, neerlandeză sau rusă.
Link-ul către blog se găsește pe pagina link-urilor utile.
Am adăugat site-ul Asociației Pontes. Îl găsești pe pagina de link-uri utile.
Iată ce am făcut astăzi:
În cursul zilei de astăzi am făcut următoarele modificări:
Am lansat serviciul Ads Maker. Prin acesta, redactez anunțuri publicitare la un preț rezonabil. Intră pe pagina acestuia pentru detalii.
Am actualizat pagina de podcasturi adăugând noi metode de plată.
Am actualizat pagina link-urilor utile. An nou fericit! :)
Am actualizat pagina de contact adăugând o nouă adresă de e-mail.
Am implementat un chat pe acest site. Se află în partea de jos a fiecărei pagini.
Mi-am actualizat CV-ul și am adus câteva precizări la niște proiecte de pe pagina Portofoliu.
Vin cu actualizări importante la site. Iată ce modificări am făcut:
Iată ce modificări am adus paginii de link-uri utile:
CV-ul meu este disponibil pe pagina Portofoliu.
Am actualizat pagina web a link-urilor utile. Iată ce am făcut:
Tocmai am publicat un podcast în limba română, în care am prezentat, împreună cu Oana Ghiban, jocul de mile de pe platforma Tiflo Space. Îți doresc audiție plăcută! Îl găsești pe pagina românească de podcast-uri.
SoftHost nu mai este disponibil.
Am lansat SoftHost, serviciul de găzduire pentru cei care nu au un site pe care să-și publice proiectele software.
Am actualizat pagina Portofoliu.
Am adăugat două episoade nou-nouțe la miniseria Crazy Party. Intră pe pagina de podcast-uri pentru a le asculta.
Salut! Întrucât Crăciunul se apropie, pe lângă urarea tradițională „Crăciun fericit”, m-am gândit să-ți ofer un cadou. Ei bine, cadoul meu pentru tine este o miniserie de podcasturi făcută de Mădălin Grădinaru, un prieten de-al meu, în care el ne învață pas cu pas cum să jucăm Crazy Party, un joc audio popular în comunitatea nevăzătorilor. Serialul este în limba română, așadar lista tuturor episoadelor o găsești pe pagina românească de podcast-uri. Audiție plăcută!
Salut! Tocmai am publicat un podcast în limba română în care am prezentat un podcatcher foarte accesibil pentru nevăzători. Mai multe detalii afli dacă accesezi pagina de ppodcast-uri. Tot de acolo poți asculta și podcast-ul făcut de Adrian Tămășan, în care programul este prezentat mai în detaliu.
În final, pentru că astăzi este ziua națională a României, le urez și eu la mulți ani tuturor românilor din țară și de pretutindeni. Să fie sănătoși, să-și iubească patria și să se gândească mereu că există acest colț de lume în care se pot întoarce oricând de oriunde ar fi. El îi va primi cu brațele deschise.
Știu, de mai bine de cinci luni n-am mai actualizat sit-ul, fiindcă n-am mai avut idei. Inspirația m-a părăsit. A avut și ea concediu...
Astăzi vin cu un update care o să te dea pe spate! Am creat o listă de mailing în care să putem discuta despre tehnologie. Sună tentant, nu-i așa? Dacă da, de ce nu te-ai abona? Intră pe pagina asta pentru a afla mai multe detalii și pentru a te abona. Ne vedem acolo!
A trecut mai bine de o lună de când n-am mai pus ceva pe site, însă acum sparg gheața cu un podcast nou-nouț. În acest podcast prezint Ear Hockey, jocul audio dezvoltat de Microsoft și lansat în decembrie 2018. Jocul este destul de simplu, dar fiindcă a fost creat de gigantul din Redmond, are o reputație mai mare. Sper să-ți placă și jocul, și podcast-ul.
Notă: Podcast-ul este în limba română, însă oricine poate înțelege ce se întâmplă în joc, fiindcă acesta vine la pachet cu vocea lui proprie care vorbește în engleză.
Am publicat un podcast în limba română, în care am arătat cum se folosește aplicația Cash Reader. Audiție plăcută!
Am publicat un podcast în care arătam cum se joacă Judgment Day, un joc vechi dezvoltat de Liam Erven (L-Works). Îl vei găsi pe pagina englezească a podcast-urilor.
Am adăugat două link-uri pe pagina de resort
Am actualizat pagina Link-uri Utile adăugând unul nou. Acesta te va duce la site-ul Ask Your Question, pe care poți să pui întrebări sau să răspunzi la întrebările altora, lansat acum câteva zile.
A fost adăugat un nou podcast pe pagina în limba engleză. Ascultă-l și fii pe fază pentru mai multe!
Cum ți-am promis, am adăugat un podcast în limba italiană! Verifică pagina italiană de podcast-uri pentru a-l asculta.
Am adăugat paginile Link-uri Utile, Noutăți și Podcast-uri și podcast-uri în română și engleză. Urmează să adaug și unul în italiană. Fii pe fază!
Am lansat site-ul.